Iata ce au de zis clientii nostri

Marius Andrei

Am schimbat la AutoKappa de pe centura, distributia la oferta 110 lei in loc de 220 lei, avantaj eu 110 lei, piese cerute de mine si recomandate de ei aceleasi (adica recomanda piese bune), preturile fata de altii au fost mai bune, programarea s-a respectat asa cum o facusem, deci de la mine au 10 cu plus.

PS: oamenii au si service cutii automate BMW si cat am stat pe acolo am vazut numai masini de top, ca sa nu mai spun ca unde am schimbat eu distributia am vazut X6 demontat total la motor!

Razvan Popescu

Am fost cu a mea Toyota la AutoKappa sa fac ceva schimbari, m-au rezolvat foarte repede in momentul in care mi-a venit randul (a trebuit sa "stau la coada" ca sa zic asa, mai erau vreo 3 masini in fata si mie nu prea imi place sa astept, dar ma rog, nu a fost foarte grav). Piese am luat tot de la ei, si au fost mult mai ieftine in comparatie cu serviceul autorizat Toyota. Ce mi-a placut este faptul ca mi-au explicat exact ce si cum si mi-au raspuns la toate intrebarile (comparativ cu serviceul Toyota, unde stai ca boul si nu iti spune nimeni nimic decat ca "e gata"). Da, au si magazin de piese BMW si service specializat de reparare cutii viteza automate, dar din pacate nu ma pot da cu parerea despre acestea 2 pentru ca nu am intrat in contact cu ele. Din partea mea un service foarte bun (pana la proba contrarie!).

Marcel Filip

Am fost cu masina pentru revizie la AutoKappa, in urma unei programari la ora 9 intr-o sambata am fost chemat..s-a mai intarziat o ora pentru ca ninsese si baietii s-au mobilizat sa curate curtea deci la ora 10 am intrat in service si la ora 13 era gata masina..cum au promis 3 ore schimb distributie (tot kitul), accesorii (tot kitul) ulei si filtre. A durat atat pentru ca au demontat fata masinii. Parerea mea despre acest service dupa aceasta lucrare este una foarte buna, profesionisti. Am stat la o masa intr-o sala de asteptare din incinta service-ului si am vazut cum lucra acel mecanic, curatenie desavarsita si cred ca daca il lega cineva la ochi el tot punea mana pe cheia potrivita sa demonteze sau sa monteze ceva. RECOMAND! Am vazut ca fac si reparatii la cutii viteze automate...

Mirel Tudor

AutoKappa - Bariera Valcii dupa biserica pe partea dreapta. Mecanica si electrica, pe Bmw sunt competenti si nu numai, recomand cu placere!