Circuitul national FRT U14 ani – Autokappa Trophy – Editia IV

Autokappa Trophy continua ca in fiecarea deshiderea sezonului de toamna al competitiilor organizate la Tenis Club Stanica. Pornind de la mottoul „Born To Perform”, avem placerea de a organiza si anul acesta in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis (F.R.T.) si Tenis Club Stanica: Autokappa Trophy - Editia a-IV-a.

Circuitul national FRT U14 ani – Autokappa Trophy – Editia III

Autokappa Trophy deschide si in acest an sezonul de toamna al competitiilor organizate la Tenis Club Stanica. Chiar daca pandemia cauzata de Covid-19 continua, Autokappa nu renunta la tenis, ideea de sanatate prin sport si la sustinerea micilor jucatori. Pornind de la mottoul „Born To Perform”, avem placerea de a organiza in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis (F.R.T.) si Tenis Club Stanica: Autokappa Trophy - Editia a-III-a.

Circuitul national FRT U14 ani – Autokappa Trophy – Editia II

Autokappa Trophy deschide sezonul de toamna al competitiilor organizate la Tenis Club Stanica. Chiar daca pandemia cauzata de Covid-19 a reusit sa ruineze mare parte dintre planurile si evenimentele din acest an, Autokappa nu renunta la tenis, ideea de sanatate prin sport si la sustinerea micilor jucatori. Pornind de la mottoul „Born To Perform”, avem placerea de a organiza in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis (F.R.T.) si Tenis Club Stanica: Autokappa Trophy - Editia a-II-a.

Circuitul national FRT U14 ani – Autokappa Trophy – Editia I

Autokappa Trophy deschide sezonul de toamna al competitiilor organizate la Tenis Club Stanica. "Born To Perform" – unul dintre motto-urile Autokappa se reflecta atat in dorinta echipei noastre de a sustine performanta, cat si in evenimentul pe care avem placerea de a-l organiza in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis (FRT) si Tenis Club Stanica: Autokappa Trophy - Editia I.

Pitstop 2019

Caravana PitStop, din nou, la Craiova. Opreste aici! Pe 15 iunie 2019 esti asteptat la cea de-a noua editie PitStop pentru o verificare gratuita a masinii tale! Evenimentul va avea loc in parcarea Electroputere Parc, intre orele 10:00 - 20:00.

Pitstop 2018

AutoKappa, in parteneriat cu Autonet, organizeaza sambata, 16 iunie 2018, PitStop pentru soferii craioveni. Te asteptam in parcarea Electroputere Parc, intre orele 09:00 - 20:00, pentru o verificare gratuita a masinii*.

Concurs „Castiga cu AutoKappa!”

Castiga premii pentru masina ta de nota 10 cu AutoKappa!

Fii pe faza!
La semnalul de concurs suna la 0251.419.366 sau 0251.413.300 si castigi pe loc:
- incarcari cu freon;
- diagnoze computerizate;
- teste stand franare;
- schimburi gratuite ulei;
- asistente rutiere valabilitate un an pe teritoriul Romaniei;
- tichete valorice.

Premii zilnice!

PitStop 2017

AutoKappa, in parteneriat cu Autonet, organizeaza sambata, 10 iunie 2017, PitStop pentru soferii craioveni. Te asteptam in parcarea Selgros, intre orele 09:00 - 18:00, pentru o verificare gratuita a masinii