Meniu

Adaugat/Modificat de la sept. 12, 2017 in Stiri

Trei greseli frecvente realizate chiar si de soferi experimentati

 

A fi precaut in trafic este un lucru esential pentru siguranta ta si a masinii tale. Cu toate astea, chiar si cei mai prudenti dintre noi mai calca pe bec din cand in cand. De ce? Situatiile sunt diverse: Graba, neatentie sau lucruri care la prima vedere pot parea firesti, cu toate astea nu sunt permise in trafic. Hai sa vedem trei dintre ele.

Vorbitul la telefon in timpul condusului

Sa fim sinceri. Cine nu a facut-o? Cu toate acestea, aceasta actiune nu este permisa, fiind recomandat sa tragi pe dreapta si sa raspunzi dupa ce ai iesit (in siguranta) din trafic.

Franarea brusca la aprinderea luminii galbene a semaforului

Chiar daca aceasta decizie este una buna, exista cazuri in care aceasta actiune poate fi periculoasa deoarece soferul din spate te poate accidenta. In acest caz ar fi mai bine sa te asiguri ca acest lucru nu se intampla. Chiar daca nu esti vinovat de accidentul ce s-ar produce, este mai bine sa previi decat sa combati, nu?

Esti tras pe dreapta si ignori persoanele din trafic incercand sa executi aceasta manevra.

Oprirea la semnalul agentului de politie este incurajata. Este de asemenea recomandat sa ai mare grija cand faci asta. Nu trage pe dreapta in locurile nepermise precum o trecere de pietoni, de exemplu.

Posteaza raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *