Meniu

Adaugat/Modificat de la mai 30, 2018 in Stiri

Sistem de incarcare wireless pentru BMW 530e iPerformance

 

Luna iulie este o luna importanta pentru BMW. Mult asteptatul si mult ravnitul hibrid plug-in BMW 530e iPerformance va avea un sistem de incarcare rapid si fara fir. Prin procesul de inductie, in doar 3 ore si 30 de minute, sistemul de incarcare de tip wireless va pregati masina de drum. Si este vorba, desigur, de un tip de incarcare completa.

Sistemul wireless se anunta unul modern, inovativ si eficient. Datorita faptului ca el nu include niciun fel de fire, conforul incarcarii este garantat.

Cum functioneaza sistemul wireless de incarcare pentru modelul BMW 530e iPerformance?

Productia va fi demarata in luna iulie, in Germania. Insa, treptat, bavarezii intentioneaza sa o extinda catre SUA, Marea Britanie si Japonia. Pentru a intelege cum functioneaza sistemul de incarcare, va spunem ca elementul central al acestuia este statia cu inductie cunoscuta drept GroundPad. Ea are forma unei placi de baza si se poate instala inauntrul sau in afara garajului. Sistemul include, totodata, o componenta de tipul CarPad care este fixata pe podeaua masinii.

Pentru demararea procesului de incarcare, este nevoie ca masina sa fie asezata intr-o pozitie fixa, nefiind necesara interventia soferului. Distanta dintre CarPad si GroundPad trebuie sa fie de 8 cm. Intregul sistem are o putere de incarcare de 9,2 kW, ceea ce face ca incarcarea sa ajunga la aproape 4 ore. Chiar si asa, nu putem spune ca timpul de asteptare este foarte mare.

Sistemul de incarcare este disponibil ca optiune de leasing, dar este posibil ca BMW sa ofere aceasta alternativa si pentru cei interesati de o achizitie directa, fara leasing. Totodata, sunt luate in considerare si alte modele.

Noua nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem ce hotarasc gigantii BMW, bucurandu-ne de modelul BMW 530e iPerformance.

Insa, pana atunci am vrea sa stim: ce parere aveti despre noua incarcare pe care o pune la dispozitie BMW?

Posteaza raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *