Meniu

Adaugat/Modificat de la Feb 14, 2019 in Sfaturi Utile

Scurgerea de combustibil – lucruri importante pe care trebuie sa le stii

Scurgerea de combustibil este o problema des intalnita si destul de grava, chiar daca nu pare asa. Tocmai de aceea, in cazul in care observi o astfel de neregula este necesar sa mergi cat mai repede la un service pentru a remedia problema.

Ce mai trebuie sa stii este faptul ca benzina este inflamabila, astfel ca o simpla scanteie este suficienta pentru a se declansa procesul de combustie, chiar daca are loc doar intr-o parte restransa motorului.

Atunci cand benzina ajunge in alta parte decat cea in care ar trebui si atinge temperatura de 25 de grade, aceasta ar putea sa arda. Concluzia? Este periculos sa conduci in momentul in care exista o scurgere de combustibil. Iti poate pune viata in pericol si pe langa asta polueaza si mediul inconjurator.

Iata cateva semne care te vor atentiona ca masina ta prezinta scurgeri de ulei:

In primul rand, un semn destul de evident este faptul ca vei simti miros de benzina in momentul in care esti la volan. Este clar ca atunci cand benzina este eliberata, mirosul puternic al acesteia nu are cum sa nu se simta.

In al doilea rand, daca masina incepe sa consume din ce in ce mai mult combustibil, acesta este un semn destul de evident ca se pierde pe undeva. De asemenea, o alta problema pe care o cauzeaza carburantul este scurgerea sa in cadrul natural.

In al treilea rand, scurgerea combustibilului va cauza si probleme si la relanti ceea ce inseamna ca va stationa mai greu cu motorul pornit.

In al patrulea rand, un semnal care nu trebuie trecut cu vederea este atunci cand vaporii sau aburii sunt prezenti in conducta de combustibil. Daca aceasta problema apare, nu mai sunt dubii ca masina ta are pierderi de combustibil.

Asadar, dragi soferi, aveti grija de masina dumneavoastra si mergeti la un service auto imediat ce observati ca masina pierde combustibil.

Posteaza raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>