Meniu

Adaugat/Modificat de la Noi 15, 2018 in Masina Ta

Piesele masinii care sunt cautate des de catre soferi

Fie automobilul nu este intretinut cum trebuie, fie in urma accidentelor sau din cauza autostrazilor din tara noastra, piesele unei masini se strica destul de repede. Acest lucru ii indeamna pe soferi sa le schimbe mai devreme decat ar trebui.

Discurile de frana se afla printre cele mai cautate piese de catre soferi. Motivul schimbarii acestora nu il reprezinta neaparat faptul ca se uzeaza, ci din cauza infrastructurii proaste si a felului in care conduc soferii. Circula cu viteza si franeasca brusc, iar acest lucru afecteaza discurile de frana. Mai mult, atunci cand iau contact cu apa, acestea se vor raci si se vor distruge.

Pivoti si bucse 

Strazile pline de gropi afecteaza fara doar si poate piesele masinilor. Astfel, pivotii si bucsele se vor uza prematur, acestea fiind printre piesele care sunt cautate destul de des de catre soferi pentru a fi schimbate.

Tot gropile reprezinta cauza defectiunilor amortizoarelor. Acestea sufera socuri puternice, care le distruge, se va pierde ulei, ceea ce le va face mai putin eficiente sau chiar deloc.

Caseta de directie se poate defecta destul de usor. Mai ales daca este supusa loviturilor cauzate tot de gropile din asfalt, cum se intampla la noi in tara. Nu e de mirare faptul ca 7 din 10 autoturisme au probleme la caseta de directie, conform spuselor specialistilor.

Injectoarele sunt o componenta importanta a unei masini. Insa, se defecteaza destul de repede, avand in vedere faptul ca se foloseste combustibil de slaba calitate. La acestea se adauga si vitezele mici de deplasare, acest lucru fiind o alta cauza a defectiunilor acestora.

Jantele se afla printre piesele pe care le cauta destul de mult soferii din tara noastra. Fie au defectiuni, fie isi doresc sa le schimbe cu unele noi sau chiar sezonul este cel care impune schimbarea acestora, jantele sunt la mare cautare de catre soferi.

Tu ce piese ai schimbat ultima data la masina ta?

Posteaza raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>