Meniu

Adaugat/Modificat de la Feb 25, 2019 in Masina Ta

Indicii care te anunta ca suspensia masinii are probleme

Sistemul de suspensie al masinii este o componenta importanta. Astfel ca, trebuie sa cunosti cateva informatii despre aceasta, iar daca masina ta are aceste probleme inseamna ca suspensia este defecta.

Un sistem de suspensie defect va contribui la balansul masinii in timpul condusului. In cazul in care masina se conduce din ce in ce mai anevoios si simti ca fiecare parte a masinii tale nu mai prezinta siguranta, acestea sunt aspecte care trebuie sa iti dea de gandit.

Cu alte cuvinte, daca masina nu mai are echilibru, respectiv stabilitate in momentul in care conduci, e clar ca sunt probleme cu suspensia, iar aceasta trebuie remediata cat mai repede.

Pe de alta parte, daca ti se pare ca iti pierzi controlul in curbe si tragi de volan mai mult decat de obicei, acest lucru poate reprezenta un alt semn referitor la un sistem de suspensie defect. Daca masina nu este stabila atunci cand iei un viraj este o posibilitate ridicata sa se rastoarne, ceea ce iti va pune viata in pericol.

Avand in vedere faptul ca suspensia masinii contribuie la sustinerea greutatii autovehiculului, aceasta se va uza destul de repede si necesita reparare. Astfel, pentru a nu exista probleme la sistemul de suspensie al masinii tale este important sa tii cont de semnalele pe care ti le transmite. Daca suspensia este defecta, automobilul va fi mai greu de controlat.

Franarea masinii devine din ce in ce mai dificila? Cand pui frana, masina se balanseaza in sus si in jos? Acesta este un indiciu ca exista o problema la amortizoare. O astfel de problema este destul de periculoasa si iti va afecta capacitatea de a opri la momentul potrivit. Asadar, un sistem de suspensie care prezinta defectiuni va contribui la o franare greoaie, fiind un pericol, mai ales in trafic. Mai mult decat atat, este posibil sa apara si pierderi de lichid sub amortizoare. Daca observi acest lucru, este indicat sa mergi sa le inlocuiesti.
Tu ai verificat sistemul de suspensie al masinii?

Posteaza raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>