Meniu

Adaugat/Modificat de la mart. 1, 2018 in Servicii AutoKappa

Despre serviciile AutoKappa

 

Ne place sa facem lucrurile cum trebuie. Ne place sa avem clienti multumiti si sa ii vedem cum se reintorc de fiecare data, datorita calitatii serviciilor pe care le oferim. De aceea, punem pasiune in tot ceea ce facem si incercam sa oferim tot ce-i mai bun.

Iar pentru ca dorim ca tu sa intelelgi mai bine cu ce ne ocupam, ne-am propus sa facem o serie de articole care abordeaza mai detaliat lista noastra de servicii, explicand care este rolul nostru in cazul fiecaruia.
AutoKappa recomanda sa investesti in preventie, asa ca ne-am propus ca primul articol de acest fel sa fie despre serviciile de intretinere ale masinii. Iata, mai exact, care sunt acestea:

Schimbarea uleiului / filtrului

Este recomandata schimbarea uleiului cel putin o data pe an sau atunci cand s-a atins numarul limita de kilometri recomandat (10.000 – 15.000 de km in functie de tipul de ulei utilizat si de uzura motorului). Filtrul de ulei este schimbat si el odata cu uleiul.

Schimbarea filtrul de aer

Datorita filtrului de aer, amestecul de aer si combustibil se realizeaza in conditii bune. De asemenea, filtrul de aer elimina praful aspirat de motor, ceea ce duce, in timp, la depuneri de particule, iar filtrul nu mai poate aspira aceeasi cantitate de aer. Din aceasta cauza performanta motorului este redusa, fiind astfel necesara inlocuirea acestuia.

Schimbarea filtrului de habitaclu

Pentru a proteja pasagerii de emisiile poluante ce ajung prin sistemele de ventilatie in aerul din autoturism, este necesar un filtru de particule. Dar, la fel ca filtrul de aer, odata cu trecerea timpului, acesta nu mai filtreaza eficient substantele nocive, acest lucru ducand la un grad ridicat de aer poluat in masina.

Verificarea nivelului lichidelor

Pentru a vedea daca se incadreaza in limitele admise pentru o functionare optima, lichidul de servodirectie, servofrana si cel de racire sunt supuse unei revizii standard.

Verificarea sistemului de franare

Nu cred ca mai este nevoie sa mentionam de ce este necesar sa verificam sistemul de franare periodic. Fara o functionare corecta a acestuia este contraindicata folosirea automobilului.

Verificarea sistemului de franare cuprinde:
Inspectia uzurii placutelor de frana;
Inspectia uzurii discurilor de frana;
Inspectia uzurii tamburilor (daca sunt disponibili);
Controlul lichidului de frana.

Aceste servicii sunt prestate de echipa AutoKappa la preturi corecte si standarde calitative. Personalul calificat AutoKappa va discuta cu tine despre lucrarile ce trebuie facute si te ajuta sa alegi solutia potrivita.

Posteaza raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *