Meniu

Adaugat/Modificat de la Mai 15, 2020 in Sfaturi Utile

Cutia automata a masinii – 4 probleme des intalnite

O cutie automata a inceput sa fie foarte performanta si este important sa stim cum trebuie sa conducem o masina dotata cu o astfel de cutie. Multi soferi circula cu o masina cu transmisie automata total necorespunzator, iar acest lucru duce la uzura cutiei si bruscarea masinii.

Iata care sunt defectiunile pe care le poate avea cutia automata:

1. Schimbare nereusita

Transmisia autovehiculului este construita pentru a distribui puterea motorului la intervalul potrivit. Cand schimbati o treapta de viteza si masinii dumneavoastra ii ia mai mult ca sa raspunda decat ar trebui, va uitati la o problema legata de transmisie.

2. Miros neplacut

Transmisia are un fluid special care ajuta la indeplinirea functiilor. Daca simtiti o senzatie de arsura in timpul schimbului de viteze masinii, este posibil ca lichidul de transmisie sa fiarba. Daca masina emite un astfel de miros, acest lucru inseamn probleme. Prin urmare, trebuie sa-l verificati cat mai curand posibil

3. Sunete ciudate

Daca auziti un sunet necorespunzatorc, mai ales atunci cand schimbati vitezele, transmisia masinii are cu siguranta o problema. Imediat ce auziti un zgomot sau un zgomot in transmisie, este timpul sa vizitati un mecanic profesionist.

4. Scurgeri ale lichidului de transmisie

Daca acest lichid se pierde puteti descoperi acest lucru destul de usor. Un sfat in acest sens este sa porniti masina, sa cautati locurile unde s-ar putea declansa scurgerea, si  veti vedea ca lichidul se scurge undeva sub scutul motorului.

Un sfat in acest sens este sa porniti masina, sa cautati locurile unde s-ar putea declansa scurgerea, si  veti vedea ca lichidul se scurge undeva sub scutul motorului.

De asemenea, puteti sa lasati cateva bucati de carton sub autovehicul peste noapte si sa verificati eventualele semne de contaminare dimineata.

Aveti in vedere aceste probleme si luati masuri imediat ce apar.

Posteaza raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>