Meniu

Adaugat/Modificat de la Feb 27, 2019 in Curiozitati

Curiozitati si informatii utile despre masini

Cu totii stim cat de importanta este o masina. Iti ofera confort si este de ajutor atunci cand vrei sa calatoresti sau cand ai ceva de transportat. Insa, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le cunosti despre aceasta, dincolo de importanta pe care o are in viata ta.

In primul rand, trebuie sa stii ca o masina este conceputa din 30.000 de piese diferite, iar acest lucru ar trebui sa te puna pe ganduri referitor la ingrijirea sa.

Conform studiilor, Bucurestiul este al saselea cel mai aglomerat oras din lume. Pentru a-ti face o idee, timpul de deplasare dintr-un loc in alt loc se poate dubla in timpul orei de varf. Mai exact, in Los Angeles, un oras foarte aglomerat (al 10-lea in top), un sofer petrece 38 de ore intr-un an in trafic. Asa ca inchipuie-ti ce inseamna sa conduci in al nostru Bucuresti.

O problema cu care se confrunta adesea foarte multi soferi este inghetarea geamurilor masinii. Acest lucru nu poate fi evitat in totalitate, din cauza temperaturilor scazute. Insa, pentru ca automobilul sa se dezghete mai usor este recomandat sa parchezi masina spre est. De ce spre aceasta parte? Pentru ca, dupa cum stii, soarele rasare din partea de est, iar acest lucru va face ca geamurile sa se dezghete mai rapid.

Daca nu vei circula pe o distanta prea mare cu masina, nu este nevoie sa umpli rezervorul pana la limita capacitatii sale. Ba dimpotriva, este recomandat ca rezervorul sa fie lasat mai gol.

Cum iti dai seama de cat combustibil ai nevoie pentru a circula zi de zi? Pompa te va anunta prin click-ul pe care il va produce. In felul acesta vei avea cantitatea de combustibil necesara si vei economisi si bani.

La fiecare sase minute, centura de siguranta salveaza o viata. Acest lucru ar trebui sa te faca sa nu mai uiti de acest accesoriu important al unei masini.

Tu cunosteai toate aceste lucruri despre o masina?

Posteaza raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>